De Foto Site van Hoorn!

Een keer NH vanuit de lucht zien? Mail me dan !

 

Hier info over de Hoornse Kermis 6-15 Augustus 2011.

De foto's van de Hoornse Kermis 2011

Kermis en lappendag 2011

Tien dagen Hoornsekermis

Hoornse kermis: 6 t/m 15 augustus

De binnenstad van Hoorn staat dit jaar van zaterdag 6 t/m maandag 15 augustus tien dagen lang in het teken van de kermis.

Vuurwerk tijdens de kermis

72 Attracties waaronder de nieuwe Inversion XXL, 4D Vision, Crazy Jump, Walking Waterballs, de XXL schommel, Heartbreaker, een supergroot Funhouse en het compleet vernieuwde Glazen Doolhof zorgen voor het nodige spektakel. 
Nieuw dit jaar is de locatie voor de nostalgische kermis: die staat op de Spoorstraat rond de poffertjeskraam. Op de Roode Steen staan dit jaar enkele moderne, spectaculaire attracties.

Kermisteam

Tijdens de opbouw van de kermis en tijdens de kermis zelf zijn de medewerkers van brandweer, politie en gemeente die samen het kermisteam vormen, telefonisch bereikbaar voor alle vragen en zaken die met de kermis te maken hebben. Zij zijn vanaf maandag 1 t/m maandag 15 augustus (Lappendag) bereikbaar op het telefoonnummer 06 20000255 en herkenbaar aan hun oranje T-shirt.

Opbouw

De opbouw van de grotere kermisattracties gaat op dinsdag 2 augustus op de Vale Hen van start. De opbouw van de andere attracties start op woensdag 3 augustus vanaf 18.00 uur.

Openingsuren

De kermis gaat iedere dag om 14.00 uur open; alleen op woensdag 10 en zaterdag 13 augustus om 12.00 uur. De kermis stopt om 24.00 uur. Op vrijdag 12 augustus en beide zaterdagen draait de kermis een uur langer, tot 01.00 uur. Voor Lappendag telt een afwijkende openingstijd: van 10.00 tot 16.00 uur.

Kermiskrant

Ook dit jaar komt er een speciale kermiskrant. Deze krant wordt op zondag 31 juli in heel West-Friesland verspreid als bijlage van het huis-aan-huisblad Zondag (rood). De krant bevat ook dit jaar prijsaanbiedingen van alle kermisexploitanten.

Ritprijzen

Op maandag, dinsdag en donderdag gelden maximum ritprijzen. Het grootvermaak mag op deze dagen voor maximaal € 2,50 draaien en het kindervermaak voor maximaal € 1,50.
Op woensdag (familiedag) gelden tussen 12.00 en 19.00 uur gereduceerde prijzen, te weten: groot vermaak € 1,50. en kindervermaak € 1,00. Alle andere attracties komen die dag met aanbiedingen.

Programma

* Zaterdag 6 augustus
Vanaf 13.00 uur is er muziek met DJ Niek Paniek en een Hoorns zangtalent. Om 13.30 uur is de officiële opening van de kermis door wethouder de heer M. Pijl, gevolgd door een optreden van de winnaar van X Factor, zangeres Rochelle. Locatie: Gedempte Turfhaven bij Onder de Boompjes.

* Zondag 7 augustus 
Dit jaar voor de 5e keer: de drukbezochte kermismis met aalmoezenier Bernard van Welzenes (11.00 uur, locatie Autoscooter, Gedempte Turfhaven).

* Maandag 8 augustus
Seniorenmiddag. Met een gezellig optreden van de Hoornse zanger E.J. Fillee bij de poffertjeskraam op het Dal vanaf 13.30 uur. Daarna is er een rondje over de kermis voor bewoners van verzorging- en verpleeghuizen en hun vrijwillige begeleiders.

* Woensdag 10 augustus
Familiedag, met vanaf 12.00 uur: gratis schminken door Stichting Netwerk op diverse locaties op het kermisterrein. Vanaf 15.00 uur: Clown Dessalles met zijn autoscooter en ballonnen! Hij neemt ook dit jaar vrolijke kabouters mee. 

* Donderdag 11 augustus
’s Avonds op het kermisterrein muziek met de Authority Brass Band

* Vrijdag 12 augustus
22.00 uur: Spectaculair vuurwerk op muziek (ook te beluisteren via Radio Hoorn op 105.8) vanaf het Hoornsche Hop.

* Zondag 14 augustus
14.00 uur: De 100% NL Zomertour in Hoorn! Met spetterende optredens van; DJ Colin Banks, Mike en Colin, Judith (Idols, Sterren.nl Academy) en als klapper Monique Smit! Iedereen is van harte welkom en de entree is natuurlijk vrij. Locatie: Noorderveemarkt.

* Maandag 15 augustus
Lappendag.

* Bron De-stad-Hoorn

 

 

De foto's van de Hoornse Kermis 2011

Schrijf je in mijn Gastenboek ?!

Ook kan je hier natuurlijk je laatste roddels kwijt !

Last update on  10-08-2011